Enligt receptet skulle det ta max 20 minuter att göra denna rätt. Det stämde inte riktigt, men det var hur som helst en enkel och snabb rätt att tillaga.
3 hg pasta
5 hg kycklingfilé
1 msk smör
1 tsk salt
2 krm peppar
"Persiljepesto"
150 g valnötter
2 dl hackad persilja
rivet skal av 1 citron (eller pressad saft ur en 1/2 citron)
4 dl riven parmesan
2 vitlöksklyftor
1/2 tsk salt
2 krm peppar
2 msk olivolja
1 dl rucola
Koka pastan. Skär kycklingen i små bitar och stek i smör. Salta och peppra.
Mixa nötter, persilja, citronskal, parmesan, vitlök, salt, peppar och olivolja. Blanda med pastan.
Skölj rucolan och blanda den med pastan. Strö över kycklingbitarna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar