4 portioner
1 ägg
1/2 påse Tandoori Chicken Spice Mix (eller någon annan kryddmix om inte den finns)
4 msk vetemjöl
1 dl yoghurt naturell
1 dl mjölk
2 kycklingfiléer (ca 3 hg), delas på längden
1 tsk paprikapulver
1 dl crème fraiche
1 krm salt
1/2 mango chutney
25 g smält smör
Vispa ägget med mjölet, tillsätt mjölken, paprikapulver och salt. Grädda våfflorna (2 stycken) och skär ut hjärtan.
Blanda kryddmix med yoghurt. Lägg i kycklingen och låt marinera ca 15 minuter. Stek kycklingen.
Blanda ihop crème fraiche och mango chutney till en kräm.
Uppläggning:
Lägg en utskuren hjärtvåffla på en tallrik. Toppa med kyckling och mangokräm. Dekorera med sallad och mango. Toppa med ett våffelhjärta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar