4 portioner
1 ägg
1/2 påse Tandoori Chicken Spice Mix (eller någon annan kryddmix om inte den finns)
4 msk vetemjöl
1 dl yoghurt naturell
1 dl mjölk
2 kycklingfiléer (ca 3 hg), delas på längden
1 tsk paprikapulver
1 dl crème fraiche
1 krm salt
1/2 mango chutney
25 g smält smör
Vispa ägget med mjölet, tillsätt mjölken, paprikapulver och salt. Grädda våfflorna (2 stycken) och skär ut hjärtan.
Blanda kryddmix med yoghurt. Lägg i kycklingen och låt marinera ca 15 minuter. Stek kycklingen.
Blanda ihop crème fraiche och mango chutney till en kräm.
Uppläggning:
Lägg en utskuren hjärtvåffla på en tallrik. Toppa med kyckling och mangokräm. Dekorera med sallad och mango. Toppa med ett våffelhjärta.
måndag 13 juni 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
Vi äter inte kavring så ofta i vårt hus, men ibland behövs kavring när man t ex ska göra en skaldjurstårta eller något sånt och då fungerar ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar