Gott tillbehör till grillat! Recept från matmagasinet nr 7/2013.
800 g kokt färskpotatis
4 msk smör
2 msk hackad gräslök
1 pressad vitlöksklyfta
1 röd chili
salt
Ta fyra bitar grillfolie och lägg potatisarna (skurna i bitar) på mitten av varje ark. Rör samman smör, gräslök och vitlök. Hacka chilin fint (ta bort kärnorna först) och blanda med smöret. Salt lite.
Lägg smöret på potatisarna och vik ihop paketet. Lägg paketen på glöden i ca 10 minuter tills potatisen är varm.
söndag 3 november 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Räcker till drygt 10 personer. 6 halvmånar Hönökaka Fyllning: 3 burkar crème fraiche 1,5 dl ketchup 1 dl majonnäs (helst färsk) 1 dl...
-
Hittade detta recept i GP:s två dagar i häromdagen och kunde inte motstå att testa. Och mycket riktigt - det var helt i min smak. Jag kommer...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar