Jag är inte så bra på vegetarisk mat, men jag försöker bli bättre. Detta recept tyckte alla i familjen var helt ok!
4 portioner
3-4 hg pasta
4 stora morötter
2 hg halloumi
1 lök
1 vitlöksklyfta
2 dl vispgrädde
ca 50 g riven parmesan
salt och peppar
olja eller smör att steka i
Skala och skär morötterna i tunna skivor. Stek en stund i stekpannan tills de börjar få färg och blir lite mjuka, salta och peppra lite. Lägg på en tallrik.
Skär halloumi i tärningar. Stek tills tärningarna börjar fått lite färg. Lägg på en tallrik.
Hacka lök och vitlök och bryn i en stekpanna ett par minuter. Häll över grädden och koka i 5-7 minuter.
Koka under tiden pastan som sen blandas med gräddsåsen.
Lägg upp på tallrikar. Strö över riven parmesen, morötter och halloumi.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
ca 40 stycken 2 hg smör 2,5 dl havregryn 1 ägg 2 dl strösocker 3 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver Fyllning: 75 g smör 1 msk kakao...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Vi äter inte kavring så ofta i vårt hus, men ibland behövs kavring när man t ex ska göra en skaldjurstårta eller något sånt och då fungerar ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar