150 g smör i tärningar
3 dl vetemjöl
1 dl socker
8 dl hallon, färska eller frysta
1 tsk potatismjöl
100 g riven vit choklad
Sätt ugnen på 200°.
Kör snabbt ihop smör, vetemjöl och socker i en matberedare till en pajdeg.
Lägg hallonen i en pajform och strö över chokladen. Smula mjölblandningen över hallonen.
Sätt in pajen i ugnen i 30 minuter.
Servera vaniljvisp, grädde eller glass till pajen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
ca 10 portioner 5 äggulor 1 dl florsocker 5 dl vispgrädde 2-3 dl frysta björnbär 0,5 dl socker 1 msk vatten Vispa äggulor och vanil...
-
Hittade detta recept i "Rosendals trädgårdescafé). Den är mycket enkel att göra - påminner lite om kladdkaka fast med helt annan smak. ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar