4 portioner
1-2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1/2 dl blandade färska örter
1 pkt krossade tomater
salt
en nypa socker
4 hg pasta
1,5 dl cashewnötter
färsk parmesan
Finhacka vitlöken och fräs i en kastrull med olivolja. Häll över de krossade tomaterna och tillsätt de färska örterna (motsvarande mängde frysta eller torkade går också bra). Låt koka några minuter. Mixa ihop allt med en handmixer. Smaka av med salt och lite socker.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och blanda ner den varma tomatsåsen. Hacka nötterna grovt och strö över tillsammans med riven parmesanost.
lördag 23 maj 2015
Tomat- och cashewnötspasta med riven parmesan
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
ca 40 stycken 2 hg smör 2,5 dl havregryn 1 ägg 2 dl strösocker 3 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver Fyllning: 75 g smör 1 msk kakao...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
ca 35-40 stycken 2 dl linfrö 3 dl havregryn 5 dl kokhet vatten Detta blandas direkt i assistenten eller bunken och svälle...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar