4 hg älgfärs
2 hamburgerbröd
1 lök
1 tomat
sallad
4 förkokta potatisen i klyftor
1 hg getost
1 hg philadelfiaost
1 msk honung
olja
smör
salt
peppar
Blanda färsen med salt och peppar och forma till två hamburgare. Pressa ut till ca 1 cm tjocklek.
Skiva lök, tomat och sallad.
Blanda färskost, getost och honung.
Stek burgarna och potatisen.
Stek eller rosta brödet och montera hamburgarna med grönsaker och getoströra. Servera med stekt klyftpotatis.
fredag 2 juni 2017
Älgburgare med getostkräm
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Räcker till drygt 10 personer. 6 halvmånar Hönökaka Fyllning: 3 burkar crème fraiche 1,5 dl ketchup 1 dl majonnäs (helst färsk) 1 dl...
-
God, enkel och krämig pastasallad som kan/ska göras i god tid innan man ska äta den. Passar bra till kött och kyckling. 12 personer 1 lit...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar