2 ägg
1,5 dl strösocker
1,5 dl mjöl
ca 2,5 dl vinbär
50-75 g vit choklad
ca 60 g smör
knappt 1/2 dl pärlsocker
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner mjölet. Häll smeten i en smord och bröad form.
"Strössla" över vinbär och vit choklad. Hyvla över smöret (använd osthyvel). Strö över pärlsockret.
Grädda kakan i 175° ca 30-50 minuter
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
ca 10 portioner 5 äggulor 1 dl florsocker 5 dl vispgrädde 2-3 dl frysta björnbär 0,5 dl socker 1 msk vatten Vispa äggulor och vanil...
-
5-7 hg urkärnade plommon i bitar 6 dl vatten 1,75 dl socker 4 msk potatismjöl 0,75 dl vatten Lägg plommon, vatten och s...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar