2 ägg
1,5 dl strösocker
1,5 dl mjöl
ca 2,5 dl vinbär
50-75 g vit choklad
ca 60 g smör
knappt 1/2 dl pärlsocker
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner mjölet. Häll smeten i en smord och bröad form.
"Strössla" över vinbär och vit choklad. Hyvla över smöret (använd osthyvel). Strö över pärlsockret.
Grädda kakan i 175° ca 30-50 minuter
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
ca 40 stycken 2 hg smör 2,5 dl havregryn 1 ägg 2 dl strösocker 3 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver Fyllning: 75 g smör 1 msk kakao...
-
Vi äter inte kavring så ofta i vårt hus, men ibland behövs kavring när man t ex ska göra en skaldjurstårta eller något sånt och då fungerar ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar