fredag 11 oktober 2019
Panerad fetaost med tzatziki och klyftpotatis
3 portioner
3 hg fetaost
ca 1 dl vetemjöl
1 ägg
ca 1 dl ströbröd
smör att steka i
Skär osten i totalt 6 bitar. Vänd osten först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Stek osten i en stekpanna i smör eller olja tills den fått fin färg.
Servera med klyftpotatis, tzatziki och en sallad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
ca 40 stycken 2 hg smör 2,5 dl havregryn 1 ägg 2 dl strösocker 3 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver Fyllning: 75 g smör 1 msk kakao...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
ca 35-40 stycken 2 dl linfrö 3 dl havregryn 5 dl kokhet vatten Detta blandas direkt i assistenten eller bunken och svälle...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar