250 g hallon
1,5 dl socker
1/2 dl vatten
saften från två pressade lime
saften från en pressad apelsin
1,5 liter mineralvatten
Värm hallon tillsammans med vatten och socker i en kastrull tills sockret smält. Ta kastrullen från värmen. Pressa ner saften från limefrukterna och apelsinen. Häll allt genom en sil och "mosa" allt genom silen, så att du får bort alla kärnor. Låt kallna.
Blanda hallonpurén/saften med mineralvattnet.
fredag 11 oktober 2019
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Räcker till drygt 10 personer. 6 halvmånar Hönökaka Fyllning: 3 burkar crème fraiche 1,5 dl ketchup 1 dl majonnäs (helst färsk) 1 dl...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Hittade detta recept i GP:s två dagar i häromdagen och kunde inte motstå att testa. Och mycket riktigt - det var helt i min smak. Jag kommer...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar