Detta recept på pesto hittade jag också i senaste nummret av Elle mat och vin. Jag serverade peston till hamburgare.
1 burk soltorkade tomater i olja (oljan ska också användas)
1 vitlöksklyfta
3 msk finriven parmesanos
1/2 dl rostade pinjenötter
6-8 basilikablad
salt och peppar
Mixa alla ingredienserna väl. Smaka av med salt och peppar.
måndag 4 april 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
ca 40 stycken 2 hg smör 2,5 dl havregryn 1 ägg 2 dl strösocker 3 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver Fyllning: 75 g smör 1 msk kakao...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Vi äter inte kavring så ofta i vårt hus, men ibland behövs kavring när man t ex ska göra en skaldjurstårta eller något sånt och då fungerar ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar