4 portioner
4 kycklingfiléer
1 liter jordgubbar
2 avokado
2 msk vit balsamvinäger
1 kruka mynta
150 g getost
rapsolja
salt + svartpeppar
Bryn kycklingen i 1 msk olja. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Efterstek i ugnen ca 13-15 minuter, 70 grader innertemperatur.
Rensa och dela jordgubbarna, skala, kärna ur och dela avokadon.
Blanda försiktigt jordgubbar, avokado, vinäger, 2 msk olja, 1/2 tsk peppar och 2 krm salt. Plocka och tillsätt myntan. Skär bort eventuella kanter på osten och smula över den. Servera salladen med kycklingen.
torsdag 28 juli 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Hittade detta recept i "Rosendals trädgårdescafé). Den är mycket enkel att göra - påminner lite om kladdkaka fast med helt annan smak. ...
-
ca 10 portioner 5 äggulor 1 dl florsocker 5 dl vispgrädde 2-3 dl frysta björnbär 0,5 dl socker 1 msk vatten Vispa äggulor och vanil...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar