50 g margarin
1 påse flagad mandel
3/4 dl socker
1 msk vetemjöl
2 msk mjölk
1 burk päronhalvor eller egeninlagda päron
Smält margarin i en kastrull. Tillsätt mandel, socker, vetemjöl och mjölk. Koka upp under omrörning.
Lägg päronhalvor i en form och häll över toscasmeten. Grädda mitt i ugnen i 225 grader ca 10 minuter.
Servera päronen avsvalnade med glass eller vispgrädde.
söndag 12 juni 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
God, enkel och krämig pastasallad som kan/ska göras i god tid innan man ska äta den. Passar bra till kött och kyckling. 12 personer 1 lit...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar