Perfekt om man har färskpotatis över!
8 portioner
1 msk smör
2 msk olivolja
1 kg kokt, kall färskpotatis
1/2 msk torkade chiliflakes
1 klyfta pressad vitlök
2 tsk flingsalt
2 msk färsk hackad timjan (hade ingen timjan hemma när jag gjorde detta sist, det blev gott ändå)
Låt smör och olja bli varmt i en stor stekpanna eller wok.
Lägg i potatisarna och vänd runt så att det kommer lite smör och olja på alla. Strö över kryddor och salt och rosta potatisen i stekpannan några minuter runt om tills den är gyllenbrun. Strö över färsk timjan.
torsdag 30 juni 2011
Vitlöksrostad färskpotatis
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Hittade detta recept i "Rosendals trädgårdescafé). Den är mycket enkel att göra - påminner lite om kladdkaka fast med helt annan smak. ...
-
ca 10 portioner 5 äggulor 1 dl florsocker 5 dl vispgrädde 2-3 dl frysta björnbär 0,5 dl socker 1 msk vatten Vispa äggulor och vanil...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar