4 ägg
2 dl socker
1 dl mjöl
1 dl potatismjöl
1 tsk bakpulver
Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver i en skål. Rör ner mjölblandningen försiktigt i äggblandningen. Rör inte för mycket!!!
Häll smeten i smord och bröad form med löstagbar kant (24 cm i diameter). Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader, ca 35 minuter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Räcker till drygt 10 personer. 6 halvmånar Hönökaka Fyllning: 3 burkar crème fraiche 1,5 dl ketchup 1 dl majonnäs (helst färsk) 1 dl...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Hittade detta recept i GP:s två dagar i häromdagen och kunde inte motstå att testa. Och mycket riktigt - det var helt i min smak. Jag kommer...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar