Detta är den bästa pavlova jag gjort hitintills. Enkel och god!
4 äggvitor
1/2 krm salt
2,5 dl socker
1 msk majsstärkelse
2 tsk vaniljsocker
1 tsk vitvinsvinäger
2 dl vispgrädde
1 dl lemoncurd
bär
Sätt ugnen på 225 grader.
Vispa äggvitor till hårt skum. Tillsätt sockret lite i taget under vispning. Vispa tills smeten är hård. Vispa sedan i majsstärkelse, vaniljsocker och vinäger.
Bred/klicka ut marängen på ett plåt med bakplåtspapper. Forma så att marängen är högre på kanterna och så att det blir i grop i mitten.
Sätt in formen i nedre delen av ugnen. Sänk temperaturen till 125 grader. Grädda i ca 1,5 timma. Stäng av värmen och låt plåten stå kvar tills ugnen svalnat.
Detta kan göras i god tid innan tårtan ska ätas.
Vid servering:
Vispa grädden och blanda ner lemoncurd. Bred ut i mitten av pavlovan. Garnera med bär, citronmelisse eller något annat gott.
JT Casino & Hotel, Reno (NV) - MPR
SvaraRaderaThe 강원도 출장샵 Hotel Reno's newest expansion 여주 출장샵 project at the Reno-Tahoe Casino & Hotel features over 1,000 rooms and suites; 5,000 전라북도 출장샵 slot machines, 200 table 전라북도 출장안마 games, 강원도 출장샵