2 dl lätt crème fraîche
1 tsk socker
1 tsk sambal oelek
salt och peppar
Blanda ihop allt och servera till t ex kött.
måndag 14 september 2015
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
Detta blev en saftig och god apelsinkaka. 1 hg smör 2 apelsiner 4,5 dl (280 g) vetemjöl 2 tsk bakpulver 6 små ägg 4,5 dl (375 g) s...
-
8 port ca 1 kg skivad skinkschnitzel (alt. kotlett, lövbiff, fläskfilé, etc etc) Smör till stekning Salt & nymald svartpeppar 5 ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar