måndag 17 september 2018
Toast med björnbär och getoströra
4 ganska stora mackor
ca 2 dl björnbär
1 msk socker
1 msk balsamvinäger
1 hg getost
1 dl creme fraiche
salt och peppar
4 skivor bröd
Lägg björnbär i en skål. Strö över socker och häll över balsamvinäger. Rör runt. Marinera i minst 1 timma.
Rör ihop getost och crème fraîche. Smaka av med salt och peppar.
Rosta brödskivorna. Bred över ett ganska så tjockt lager getostkräm på mackorna och lägg på björnbären.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar