måndag 17 september 2018
Toast med björnbär och getoströra
4 ganska stora mackor
ca 2 dl björnbär
1 msk socker
1 msk balsamvinäger
1 hg getost
1 dl creme fraiche
salt och peppar
4 skivor bröd
Lägg björnbär i en skål. Strö över socker och häll över balsamvinäger. Rör runt. Marinera i minst 1 timma.
Rör ihop getost och crème fraîche. Smaka av med salt och peppar.
Rosta brödskivorna. Bred över ett ganska så tjockt lager getostkräm på mackorna och lägg på björnbären.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Chokladbotten: 2 ägg 3 dl strösocker 135 g smält smör 1,5 dl vetemjöl 4 msk kako 1 tsk vaniljsocker 1 krm salt Smöra och bröa en ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar