4 portioner
4 hg pasta
ca 6 hg broccoli, färsk eller frusen
1 röd chili
1 dl cashewnötter
2 vitlöksklyftor
olja att steka i
salt och peppar.
parmesanost
Dela broccolin in mindre bitar och stek den i ganska så mycket olja tills du tycker den är lagom mjuk. Salta och peppra. Lägg på en tallrik.
Grovhacka nötter, chili och vitlök. Rosta i stekpannan med lite olja. Detta tar bara ett par minuter.
Koka pastan samtidigt som du rostar och steker allt det andra. Häll av pastavattnet men spara 1 dl som du häller i stekpannan tillsammans med "det hackade" samt broccolin. Blanda allt med pastan, riv över parmesanost och servera.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
ca 5 dl ca 5 hg äpple, t ex Aroma 1,5 dl ljus sirap 2 dl vatten 2 msk pressad citron (från flaska går också bra) 2 hg syltsocker ...
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Kladdkaka/botten: 125 g smör 1 dl grädde 1 citron - rivet skal och 2 tsk saft 2,5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker Sätt ugnen...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar