400 g kycklingfilé
250 g okokta äggnudlar
1 msk olja
250 g wokgrönsaker (thailändska)
1 tsk sambal oelek
2 msk ketjap manis, söt indonesisk soja
2 msk sweet chilisås
Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och spola dem sen i kallt vatten efter att nudlarna kokat klart.
Skär kycklingfilén i strimlor.
Hetta upp oljan och bryn kycklingen. Tillsätt wokgrönsakerna och fräs någon minut i het panna. Tillsätt sambal oelek, ketjap manis och sweet chili. Rör under ca 3 minuter.
Tillsätt nudlarna och värm upp nudelwoken.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
-
Dag 1, kväll: 100 g rågsurdegsgrund 200 g vatten 250 g rågmjöl 175 g vetemjöl special 15 g honung 6 g salt Blanda samman alla in...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar