2 portioner
2 salladslökar
10 cm gurka
1 morot
250 g kycklingfilé
0,5 msk rapsolja
0,5 msk sesam olja
1 msk japansk soja
1 krm chiliflakes
Till servering:
små tortillabröd
rostade sesamfrön
hoisinsås
Skär salladslökarna i 5 cm långa bitar och strimla dem sedan tunt på längden.
Dela gurkan på längden, kärna ur och strimla den fint. Skala och strimla moroten. Lägg upp i skålar.
Skär kycklingen i strimlor och stek dem i olja i en stekpanna tills de är genomstekta och fått lite färg i ca 5 minuter.
Tillsätt sesamolja, soja och chiliflakes och stek ytterligare någon minut.
Värm tortillabröden och låt var och en fylla dem med kyckling, salladslök, gurka, morot, sesamfrön och hoisinsås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar