Dessa små parmarullar fick också plats på minibuffén jag skrev om för ett par dagar sedan. Ihop med lite sallad och kanske några pinjenötter skulle det kunna bli en god förrätt istället för en rätt bland många.
150 g parmaskinka
knappt 250 g mascarpone (det skulle nog fungera med philadelfiaost också)
skalet av 1 citron (finrivet)
1 kruka basilika (hackad)
Lägg ut parmaskinkan på skärbräda eller folie. Bred på ett lager mascarpone. Strö över basilika och citron. Rulla ihop allt och skär i cm-tunna skivor.
måndag 11 juni 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i &...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar