onsdag 6 juli 2011

Kycklingenchilada


2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling)
1 stor eller 2 små lökar
smör
1 tsk salt
1 tsk sambal oelek
2 dl crème fraiche, tomat & basilika
4 stora eller 8 mindre tortillabröd
2 dl riven ost

Sätt ugnen på 225 grader.

Strimla köttet tunt. Skala och hacka löken.

Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Rör ner löken och låt den fräsa med. Krydda med salt och sambal oelek.

Rör ner crème fraiche och låt allt koka ihop någon minut.

Fördela röran på torrtillabröden och rulla ihop dem. Lägg dem tätt in en ugnssäker form. Strö över osten.

Gratinera i mitten av ugnen 10-15 minuter. Servera med sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg