2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling)
1 stor eller 2 små lökar
smör
1 tsk salt
1 tsk sambal oelek
2 dl crème fraiche, tomat & basilika
4 stora eller 8 mindre tortillabröd
2 dl riven ost
Sätt ugnen på 225 grader.
Strimla köttet tunt. Skala och hacka löken.
Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Rör ner löken och låt den fräsa med. Krydda med salt och sambal oelek.
Rör ner crème fraiche och låt allt koka ihop någon minut.
Fördela röran på torrtillabröden och rulla ihop dem. Lägg dem tätt in en ugnssäker form. Strö över osten.
Gratinera i mitten av ugnen 10-15 minuter. Servera med sallad.
onsdag 6 juli 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i &...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar