2 mackor
1 kycklingfilé
4 skivor vitt surdegsbröd
2 msk pesto
1 fpk mozzarella (125g)
100 g grillad paprika
lite basilika
lite ruccola
10 körsbärstomater
olivolja
salt och svartpeppar
Salta och peppra kycklingen. Stek i olja i ca 8-10 minuter på varje sida.
Bred pesto på brödskivorna.
Lägg på skivad kyckling, mozzarella, paprika och basilika. Salta och peppra.
Lägg de resterande brödskivorna som lock.
Stek mackorna på låg värme i olja i en stekpanna ca 10 minuter tills osten smälter.
Servera med en sallad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Chokladbotten: 2 ägg 3 dl strösocker 135 g smält smör 1,5 dl vetemjöl 4 msk kako 1 tsk vaniljsocker 1 krm salt Smöra och bröa en ...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar