3 hg margarin
4 dl mjöl
6 msk vatten
1/2 tsk salt
Fyllning:
8 gula lökar
1/2 kg köttfärs
1/2 msk salt
1/2 msk aromat
1/2 tsk vitpeppar
1 krm cayennepeppar
svartpeppar
4 ägg
4 dl mjölk
3 dl ost
Blanda ihop alla ingredienserna till pajdegen. Tryck ut degen i en form och baka i 20 minuter, 200 grader. Bryn under tiden köttfärs och lök. Krydda och lägg i pajskalet. Rör ihop ägg, mjölk och riven ost. Häll över pajen. Grädda i 30 minuter, 200 grader
tisdag 3 maj 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
ca 10 portioner 5 äggulor 1 dl florsocker 5 dl vispgrädde 2-3 dl frysta björnbär 0,5 dl socker 1 msk vatten Vispa äggulor och vanil...
-
Hittade detta recept i "Rosendals trädgårdescafé). Den är mycket enkel att göra - påminner lite om kladdkaka fast med helt annan smak. ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar