Enklare än så här kan det knappast bli. Servera gärna tillsamman med couscous och fetaostsås (2 dl cremé fraiche, 2 hg fetaost, lite pressad citron och lite svartpeppar - mixa allt till en slät sås).
1 dl sweet chili
1 dl olja (raps-, solros-)
kycklingfiléer
Tillaga lagom mängd kyckling i ca 20 minuter, 225 grader. Låt svalna och skär i tunna skivor.
Blanda sweet chili och olja till en sås/marinad som hälls över kycklingen, låt stå och dra en stund. Servera rumstempererat.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Räcker till drygt 10 personer. 6 halvmånar Hönökaka Fyllning: 3 burkar crème fraiche 1,5 dl ketchup 1 dl majonnäs (helst färsk) 1 dl...
-
Hittade detta recept i GP:s två dagar i häromdagen och kunde inte motstå att testa. Och mycket riktigt - det var helt i min smak. Jag kommer...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar