Hittade detta recept i kvällstidningarnas nya matbilaga "Mitt kök". Där serveras den tillsammans med hamburgare och ugnsrostade rotfrukter - samma som på bilden.
2 morötter
1 palsternacka
1 äpple eller 1/2 hackad ananas
1/2 gul lök
1 dl majonnäs
1,5 dl gräddfil
2 krm salt
1 krm vitpeppar
Skala och riv morötter, palsternacka och äpple grovt.
Skala och hacka löken. Blanda med majonnäs, gräddfil, salt och peppar.
onsdag 11 maj 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
I Danmark kan man nästan alltid köpa guf som tillbehör till glassen! Här gör jag egen guf för första gången. Gott!!! Det blev inte så mycket...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar