280 g pastaskruvar
1 gul lök
1 msk olja
3 hg köttfärs
1/2 tsk salt
1 tsk curry
1/2 krm cayennepeppar
1 krm svartpeppar
2 dl buljong
2 bananer
1/2 dl jordnötter
Koka pastan. Skala och hacka löken. Fräs den i några minuter och tillsätt köttfärsen och låt den fräsa med tills den fått färg. Krydda med salt, curry, cayennepeppar och svartpeppar. Häll över buljong och låt småkoka i ca 5 minuter. Rör ner pastan i köttfärsröran. Skär bananerna i skivor och blanda ner tillsammans med jordnötterna.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
I Danmark kan man nästan alltid köpa guf som tillbehör till glassen! Här gör jag egen guf för första gången. Gott!!! Det blev inte så mycket...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar