Tillsamman med oxfilé blir detta en riktigt festmåltid!!!
4 bakpotatis
gräddfil, ca 1 msk/potatis
hackad lök, (röd eller scharlotten)
riven ost (gärna västerbottenost)
dragon
Baka potatisen genommjuk i mikro eller ugn. .
Skär av locket på potatisarna, gröp ur innehållet och lägg i en skål. Tillsätt gräddfil, dragon, lök och ost. Vispa med elvisp till ett lagom fast mos. Strö lite av osten ovan på och gratinera i ugn till osten smält.
fredag 27 maj 2011
Twice-baked-potatoes eller potatismosfylld bakpotatis
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
ca 10 portioner 5 äggulor 1 dl florsocker 5 dl vispgrädde 2-3 dl frysta björnbär 0,5 dl socker 1 msk vatten Vispa äggulor och vanil...
-
Hittade detta recept i "Rosendals trädgårdescafé). Den är mycket enkel att göra - påminner lite om kladdkaka fast med helt annan smak. ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar