tisdag 31 maj 2011
Röd potatissallad
1 portion
70 g potatis
1 msk pesto
1/2 liten rödlök
3-4 soltorkade tomater
1/2 dl smaksatt créme fraiche, t ex tomat/basilika
Koka potatisen, dela den i bitar och lägg i en skål. Strimla de soltorkade tomaterna, skiva rödlöken och blanda med potatisen.
Rör ihop crème fraiche och pesto, vänd ner det i potatisen.
Servera salladen till kallskuret eller grillat kött.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Räcker till drygt 10 personer. 6 halvmånar Hönökaka Fyllning: 3 burkar crème fraiche 1,5 dl ketchup 1 dl majonnäs (helst färsk) 1 dl...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Hittade detta recept i GP:s två dagar i häromdagen och kunde inte motstå att testa. Och mycket riktigt - det var helt i min smak. Jag kommer...
Vilken rolig blogg. Denna måste jag lägga till. Vilka underbara recept du har :)
SvaraRaderaTack!
SvaraRadera