Detta är riktig snabbmat! Barnen tyckte inte att det var något vidare, men vi vuxna tyckte att det var väldigt gott.
3-4 hg tagliatelle
1 burk, 140 g, pesto genovese med soltorkade tomater
2 dl svarta oliver
2 dl riven parmesan
150 g tärnad fetaost
80 g parmaskinka
50 g pinjenötter
salt, peppar
Koka pastan mjuk i lättsaltat vatten. Låt den rinna av. Blanda den med peston, oliver och parmesan.
Toppa med fetaost och skinka. Strö pinjenötter över. Salta och peppra.
Räcker till 3-4 portioner.
måndag 12 december 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
ca 5 dl ca 5 hg äpple, t ex Aroma 1,5 dl ljus sirap 2 dl vatten 2 msk pressad citron (från flaska går också bra) 2 hg syltsocker ...
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar