16 stycken (små)
2 hg skinka
1 ask mjukost med gräslök
ca 50 g västerbottenost
1 dl crème fraiche
8 smördegsplattor
Strimla skinkan och riv osten. Rör ihop med mjukost och crème fraiche.
Dela varje smördegsplatta i två delar och kavla ut dem lite. Lägg en klick fyllning på ena halvan, lägg över den andra halvan som ett lock och tryck ihop kanterna. Pensla med ägg och grädda i 225 grader ca 10 minuter.
torsdag 19 januari 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i &...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar