Serverade detta tillsammans med grillade kamben och en kall sås av creme fraiche och riven parmesanost.
4 personer
ca 8 hg färskpotatis
6 morötter
2-3 rödlökar
2 kvistar rosmarin
2 vitlöksklyftor
3 msk olivolja
salt och svartpeppar
Sätt ugnen på 175 grader. Skölj och skrubba potatisen och morötterna, dela på mitten och lägg i en ugnsform eller långpanna. Skala och klyfta löken. Finhacka rosmarinen och skiva vitlöken runt.
Blanda ner lök, rosmarin och vitlök bland potatisen och morötterna. Ringla över olivoljan, salta och peppra. Rosta i ugnen i ca 30 minuter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
8 port ca 1 kg skivad skinkschnitzel (alt. kotlett, lövbiff, fläskfilé, etc etc) Smör till stekning Salt & nymald svartpeppar 5 ...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
ca 25 kakor 250 g smör 2 dl strösocker 2 msk vaniljsocker 2,5 dl farinsocker 2 ägg 1 tsk bikarbonat 7 dl mjöl 1 tsk salt rivet ...
Åh det här receptet hittade jag i matmagasinet och gjorde idag. Var riktigt gott!
SvaraRaderaVisst var det!!!!
SvaraRadera