Gör en meny för två veckor på en gång denna gången. Vi ska åka bort några dagar när det är påsklov så det blir ändå inte så många dagar där mat ska lagas här hemma.
dag 1: tjälknöl med potatisgratäng, toast Skagen till förrätt
dag 2: köttfärssås och spagetti
dag 3: pasta med laxsås
dag 4: fläskfilé i rosa sås
dag 5: falukorv i ugn med lök och äpple
dag 6: fläskfilé i rosa sås
dag 7: stekt torsk
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
8 port ca 1 kg skivad skinkschnitzel (alt. kotlett, lövbiff, fläskfilé, etc etc) Smör till stekning Salt & nymald svartpeppar 5 ...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar