3 dl gräddfil
1 stor msk majonnäs
1 stor msk bostongurka
1 stor msk chilisås
1/2 dl rostad lök
salt och peppar
Blanda allt.
Mängderna till denna dressing är mycket ungefärliga. Framförallt gäller det mängden av majonnäs i förhållande till gräddfil. Denna sås blir ganska så rinnig. Vill man ha den fastare kan man ta betydligt mer majonnäs. Fast då smakar det ju betydligt mer majonnäs också......
måndag 4 april 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Ett riktigt 80-tals recept är detta. Det är ganska så fett men väldigt gott. Idag kanske man inte använder konserver på samma sätt som för 3...
-
8 port ca 1 kg skivad skinkschnitzel (alt. kotlett, lövbiff, fläskfilé, etc etc) Smör till stekning Salt & nymald svartpeppar 5 ...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar