tisdag 7 februari 2012
Varma mackor med rödbetor, päron, chevré och honung
vitt formbröd
kokta rödbetor (koka i lättsaltat vatten ca 30 minuter beroende på storlek, låt kallna)
stekta päronskivor (stek i lite smör i några minuter)
chevré (ca 150 g till 6 mackor)
flytande honung
Smöra vitt formbröd och lägg på en plåt.
Skala rödbetorna. Skär i klyftor eller skivor och lägg på brödet varvat med de stekta päronskivorna.
Lägg på/smula över chevré och ringla över lite honung. Gratinera i 225 grader tills mackorna börjar få lite färg.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar