tisdag 7 februari 2012
Varma mackor med rödbetor, päron, chevré och honung
vitt formbröd
kokta rödbetor (koka i lättsaltat vatten ca 30 minuter beroende på storlek, låt kallna)
stekta päronskivor (stek i lite smör i några minuter)
chevré (ca 150 g till 6 mackor)
flytande honung
Smöra vitt formbröd och lägg på en plåt.
Skala rödbetorna. Skär i klyftor eller skivor och lägg på brödet varvat med de stekta päronskivorna.
Lägg på/smula över chevré och ringla över lite honung. Gratinera i 225 grader tills mackorna börjar få lite färg.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i &...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar