söndag 5 februari 2012
Skorpor med vitchoklad, citron och sötmandel
Har bakat använt ett av mina favoritrecept på skorpor. Idag gjorde jag några små ändringar. Jag använde skållad, hackad sötmandel istället för pistagenötter. Sen hade jag inte så mycket citron hemma som jag egentligen skulle ha behövt. Så istället för 1 msk rivet citronskal använde jag 1/2 msk rivet citronskal + 1 msk citronsaft (ungefär saften ifrån en halv citron).
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
2-3 kycklingfiléer, ca 4 hg (eller en grillad kyckling) 1 stor eller 2 små lökar smör 1 tsk salt 1 tsk sambal oelek 2 dl crème frai...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i &...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar