söndag 5 februari 2012
Skorpor med vitchoklad, citron och sötmandel
Har bakat använt ett av mina favoritrecept på skorpor. Idag gjorde jag några små ändringar. Jag använde skållad, hackad sötmandel istället för pistagenötter. Sen hade jag inte så mycket citron hemma som jag egentligen skulle ha behövt. Så istället för 1 msk rivet citronskal använde jag 1/2 msk rivet citronskal + 1 msk citronsaft (ungefär saften ifrån en halv citron).
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar