De här muffinsen blev lite torra för min smak - men barnen var jättenöjda - fast smaken var det inget fel på. Jag tror att det hade passat bra med en god chokladfrosting på dessa.
12-15 stycken
125 g smör
2 dl smör
2 ägg
1,5 dl mjölk
4,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 hg mjölkchoklad, grovhackad
Vispa ihop smör och socker. Tillsätt äggen, ett åt gången. Blanda ner övriga ingredienser och klicka i smeten i muffinsformar. Grädda i 175 grader knappt 15 minuter.
fredag 27 april 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
ca 5 dl ca 5 hg äpple, t ex Aroma 1,5 dl ljus sirap 2 dl vatten 2 msk pressad citron (från flaska går också bra) 2 hg syltsocker ...
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Kladdkaka/botten: 125 g smör 1 dl grädde 1 citron - rivet skal och 2 tsk saft 2,5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker Sätt ugnen...
du hade rätt men dom var grymt goda
SvaraRaderaRoligt att du vågade testa, trots att jag inte var supernöjd med dem!
SvaraRadera