De här muffinsen blev lite torra för min smak - men barnen var jättenöjda - fast smaken var det inget fel på. Jag tror att det hade passat bra med en god chokladfrosting på dessa.
12-15 stycken
125 g smör
2 dl smör
2 ägg
1,5 dl mjölk
4,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 hg mjölkchoklad, grovhackad
Vispa ihop smör och socker. Tillsätt äggen, ett åt gången. Blanda ner övriga ingredienser och klicka i smeten i muffinsformar. Grädda i 175 grader knappt 15 minuter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
Detta blev en saftig och god apelsinkaka. 1 hg smör 2 apelsiner 4,5 dl (280 g) vetemjöl 2 tsk bakpulver 6 små ägg 4,5 dl (375 g) s...
-
8 port ca 1 kg skivad skinkschnitzel (alt. kotlett, lövbiff, fläskfilé, etc etc) Smör till stekning Salt & nymald svartpeppar 5 ...
du hade rätt men dom var grymt goda
SvaraRaderaRoligt att du vågade testa, trots att jag inte var supernöjd med dem!
SvaraRadera