4 hg älgfärs
2 hamburgerbröd
1 lök
1 tomat
sallad
4 förkokta potatisen i klyftor
1 hg getost
1 hg philadelfiaost
1 msk honung
olja
smör
salt
peppar
Blanda färsen med salt och peppar och forma till två hamburgare. Pressa ut till ca 1 cm tjocklek.
Skiva lök, tomat och sallad.
Blanda färskost, getost och honung.
Stek burgarna och potatisen.
Stek eller rosta brödet och montera hamburgarna med grönsaker och getoströra. Servera med stekt klyftpotatis.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar