3 portioner
6-8 potatisar
2 ägg
3/4 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
1 dl turkisk yoghurt
2 msk sweet chili
1/2 finhackad rödlök
knappt 1/2 kg räkor
Riv potatisen grovt. Rör ner ägg, salt och peppar.
Stek potatisröran tunt, några minuter på varje sida, i en stekpanna.
Rör ihop yoghurt, sweet chili och rödlök. Skala räkorna. Servera till de nystekta rårakorna.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar