Mina bästa recept och några till
fredag 2 juni 2017
Vinbärschutney
4 dl röda vinbär
1 dl strösocker
2 msk vitvinsvinäger
1 röd spansk peppar, urkärnad och finhackad
Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka upp och låt koka ca 20-30 minuter. Häll upp i en väl rengjord burk.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
förkokta, grillade kamben
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
Roy Fares Key Lime Pie
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
Fläskfilépaj
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
Makrill med sötsur sås
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
Krämig pastasallad med kassler
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar