1 kg kycklingfilé
1 pkt krossade tomater med basilika
5 dl vispgrädde
1 dl färska eller frusna örter
ca 10 ostskivor
salt och peppar
Dela kycklingfiléerna i några bitar. Lägg i en form. Salta och peppra.
Blanda krossade tomater, grädde och örter. Häll över kycklingen.
Gratinera i 20-30 minuter - tills kycklingen är klar.
Lägg över ostskivorna efter ungefär 15 minuter.
Servera gärna med pasta.
fredag 2 juni 2017
Kycklinggratäng med tomatsås
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Chokladbotten: 2 ägg 3 dl strösocker 135 g smält smör 1,5 dl vetemjöl 4 msk kako 1 tsk vaniljsocker 1 krm salt Smöra och bröa en ...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
Dag 1, kväll: 100 g rågsurdegsgrund 200 g vatten 250 g rågmjöl 175 g vetemjöl special 15 g honung 6 g salt Blanda samman alla in...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar