4 hg strimlad kyckling
1,5 dl vatten
Kryddblandning:
2 krm cayennepeppar
1 krm krossad chili
1,5 tsk paprikapulver
1 tsk spiskummin
1,5 tsk salt
1 tsk lökpulver
1 tsk torkad oregano
Tillbehör:
gräddfil
salsa
tortillabröd
grönsaker
riven ost
Skär kycklingen i strimlor och stek i olja tills de fått lite yta.
Hälls kryddblandningen i stekpannan. Rör om så att den inte bränner fast. Späd med vatten och låt småputtra i ca 10 minuter.
Hacka grönsakerna och lägg i små skålar.
Värm bröden i folie i ugnen (120°) i några minuter eller 1 minut i mikron.
Lägg alla ingredienserna i ljummet bröd och vik ihop.
fredag 2 juni 2017
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Chokladbotten: 2 ägg 3 dl strösocker 135 g smält smör 1,5 dl vetemjöl 4 msk kako 1 tsk vaniljsocker 1 krm salt Smöra och bröa en ...
-
Brukar köpa "snoddas" ibland när jag vill ha ett gott vitt bröd till fikat. Detta brödet blev precis som den snoddas som finns i ...
-
Dag 1, kväll: 100 g rågsurdegsgrund 200 g vatten 250 g rågmjöl 175 g vetemjöl special 15 g honung 6 g salt Blanda samman alla in...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar