2-4 personer
1 grillad kyckling
1 paprika
3 dl vispgrädde
1 dl mango chutney
1 msk curry
2 vitlöksklyftor
1 tsk sambal oelek
Dela kycklingen och paprikan i småbitar. Lägg i en form. Vispa grädden lite löst. Blanda i mango chutney, pressad vitlök, curry och sambal oelek. Gratinera i ugn 225 grader, ca 10 minuter, tills gratängen fått färg.
Servera till ris med t ex ananas, banan, kiwi, mandarin eller salta jordnötter som tillbehör.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
6 portioner Pajdeg: 125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten Fyllning: ca 6 hg fläskfilé smör att steka köttet i salt och p...
-
När Sigrid i årets mästerkockarna gjorde denna efterrätt tänkte jag att den måste jag testa någon gång - det såg så gott ut!!! Både marängbo...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar