4 portioner
4 kycklingfiléer
1 liter jordgubbar
2 avokado
2 msk vit balsamvinäger
1 kruka mynta
150 g getost
rapsolja
salt + svartpeppar
Bryn kycklingen i 1 msk olja. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Efterstek i ugnen ca 13-15 minuter, 70 grader innertemperatur.
Rensa och dela jordgubbarna, skala, kärna ur och dela avokadon.
Blanda försiktigt jordgubbar, avokado, vinäger, 2 msk olja, 1/2 tsk peppar och 2 krm salt. Plocka och tillsätt myntan. Skär bort eventuella kanter på osten och smula över den. Servera salladen med kycklingen.
torsdag 28 juli 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
ca 5 dl ca 5 hg äpple, t ex Aroma 1,5 dl ljus sirap 2 dl vatten 2 msk pressad citron (från flaska går också bra) 2 hg syltsocker ...
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Kladdkaka/botten: 125 g smör 1 dl grädde 1 citron - rivet skal och 2 tsk saft 2,5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker Sätt ugnen...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar