bulgur till 4 portioner
1/2 liter jordgubbar
3 persikor
150 g getost
2 msk olivolja med citronsmak (eller vanlig olivolja + lite pressad citron)
Koka bulgur enligt instruktionerna på förpackningen. Låt svalna något och häll över olivoljan. Skär frukten i bitar och smula sönder getosten. Blanda allt.
måndag 29 september 2014
Bulgursallad med jordgubbar, persika och getost
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Idag när jag gjorde tomatsoppa blev jag väldigt sugen på nybakta frallor och började leta efter recept till snabbakade frallor. Hittade då d...
-
Drömmar är något som jag aldrig gjort tidigare - har fått för mig att det ska vara svårt att få dem att bli bra, men efter att ha bakat dess...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar