1 dl creme fraiche
2,5 dl grädde (eller grädde + lite mjölk)
1/2-1 dl steksky (från stekpannan eller från formen där du gjort klart köttet)
3 msk kalvfond
1 tsk svartvinbärsgelé
ca 1-2 msk ljus maizenaredning
salt
Blanda allt utom salt och maizenaredning i en kastrull. Koka upp.
Tillsätt maizenaredning och låt koka 1 minut. Smaka av med salt.
söndag 22 maj 2016
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Makrill är så gott! Speciellt med sötsur sås och färskpotatis till. makrill salt ströbröd Sås: 1 msk smör 2 - 4 msk hackad dill 1 ...
-
Idag när jag gjorde tomatsoppa blev jag väldigt sugen på nybakta frallor och började leta efter recept till snabbakade frallor. Hittade då d...
-
4 portioner 350 g okokt pasta 5 hg kassler 1/3 gurka 1 liten burk majs 1/2 fetaost 5 finstrimlade soltorkade tomater + 1...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar