1 äpple, i tärningar
2 hg körsbärstomater, dela varje tomat i fyra delar
1/2 rödlök, finhackad
1/2 citron, saften
1 msk vitvinsvinäger
2-3 msk olivolja
ca 1/2 tsk salt
ca 1/2 tsk svartpeppar
ca 2 msk finhackad basilika
Blanda allt. Servera gärna till grillat.
onsdag 21 oktober 2015
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Populära inlägg
-
Om man förkokar kambenen blir de köttet mycket mört! Kan rekommenderas även om det tar lite tid. 4-5 portioner 2 kg kamben 6 lagerblad ...
-
Pajskal: 100 g smör 200 g digestive 2 msk strösocker Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen vä...
-
Detta är en fantastiskt god kladdkaketårta. Det går också utmärkt att göra den röd, med hallonsås ifrån färskpressade hallon och röd karamel...
-
4 stycken 50 g jäst 1 liter vatten 1 msk salt 2 tsk socker 2 msk olja 2 dl havregryn 2 dl fint rågmjöl 7 hg vetemjöl special...
-
4 portioner 500 g rivna morötter (ca 6 stycken) smör 4 msk vetemjöl 1,5 liter vatten 3 fiskbuljongtärningar 225 g räkost 2 dl crème...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar